top of page
houtstructuur

Dit kan je van ons verwachten:

 

Schmuki begrijpt de algoritmes van het web

Algoritmes denken niet maar je kan ze wel degelijk exact beïnvloeden en voor een kwalitatieve output zorgen. 

Jij wil:

Leren hoe jij een eigen website kan maken. Hoe je een goede en interessante blogartikelen kan schrijven. Ook wil je via het internet aan klanten komen. Je wil een nieuwsbrief, gratis weggever, een e-maillijst maken en automatiseren. Uiteraard wil je ook iets op Social Media. 

Wij bieden:

Wij helpen je concreet met:

Inhoud van Website realiseren 

Hoe maak ik mijn website aantrekkelijk en kan ik de inhoud interessant maken voor mijn doelgroep? Voor Schmuki is dat gesneden koek. We kunnen het voor je maken of je hierin begeleiden om het zelf te leren. 

Landingspagina's maken

Sta je op de punt van een product lancering en heb je een stevige aankondiging nodig? 

Marketing teksten schrijven doen we al jaren en zijn hierin steengoed in.

Contentplan & Strategie

Welk platform kan je gebruiken en hoe werken ze? Met welk Social Media kanaal past bij jou? Wij helpen je met het opzetten van je content strategie en de platforms die mooi aan je behoefte aansluiten. 

Een blog beginnen

Jij wil starten met een blog. Welk platform kan je daarvoor het beste kiezen? En hoe schrijf en maak je nou een relevant en interessant artikel? We bieden je een reeks van mogelijkheden om dit te leren. 

MAAK HET HELDER

Sta je op het punt om met je eigen web content aan de slag te gaan? 

 

Een eerste slimme stap is om je wensen te verhelderen bij een kennismakingsgesprek. Dit doen we online, duurt max. een half uur en kost je alleen je eigen tijd. 

 

Ons helpt het om een beeld te ontvangen wat je online wil bereiken en jij hoort direct van ons hoe jij dat op een slimme manier kan aanpakken.