top of page
tekening Wenkbrauwen

Ontdek wie je wilt zijn op het web

MERK
het op

BRAND & MERK Identiteit

Hoe jij jezelf of je bedrijf presenteert op het web dat mag je helemaal zelf bepalen. Het is leuk om eens stil te staan en scherp te krijgen waar je nu op dit moment staat. Ontdek wie je wilt zijn op het web en bepaal je unieke BRAND- en MERK-identiteit. 

MERK je BRAND®

Met een glashelder format gaan we aan de slag. Ontdekken, voelen, durven zijn onze sleutelwoorden.

IK DOE = ID

Boek je eerste verkenning sessie.

 

De sessie waar je stil staat bij wat je allemaal al hebt bereikt. En de sessie die je meteen handvatten ontvangt om het web toekomstbeeld te verhelderen wie je wilt zijn. 

MERK het op!

 • Hoe presenteer je jezelf als merk?

 • Wie ben je, wie zou je willen zijn?

 • Welk probleem los je op?

 • Welk Archetype ben jij? 

 • Welk beeld wil je scheppen op het web?

 

Dat zijn vragen die worden beantwoord bij een tweede sessie.  

BRAND het in

 1. Een praktische workshop waarin we samen aan de slag gaan met het definiëren van lettertype, kleuren en beeld. Dit doen we met een moodboard. 
   

 2. Praktische workshop: Vertel het als een verhaal – STORY BRAND & teken je boodschap.
   

 3. Praktische workshop: Tastbaar – Helderheid – Uitstraling! Werk je ideeën uit als logo – pas je Brand toe op je website – pas je Story Brand toe op je Sociale Media, Lead Magnet.

De workshop kunnen op locatie worden gegeven of online. 

Merk het verschil 

Misschien herken je dit ook dat zodra je geconfronteerd wordt om over jezelf te schrijven en/of dat je online een profiel aanmaakt. Woorden schieten je tekort. Niet omdat je geëmotioneerd bent. Maar de vraag wie je bent en wat je wilt uitstralen nogal confronterend kunnen zijn. Puh, want je staat natuurlijk niet dagelijks stil bij: ik ben, dus ik besta.  

 

Gun jezelf deze workshop reeks en ontdek wie je wilt zijn op het web. Bepaal het en maak het samen met mij tastbaar. 

Mijn ID - Maya

150 groot, niet lang dus maar wel met pit. Deze pit gebruik ik om datgene wat nog onduidelijk is tastbaar te maken. Dat doe ik door te luisteren, te fantaseren en de beelden die er ontstaan te benoemen en met de computer te visualiseren. Ik werk graag met bedrijven die op het punt staan om hun identiteit te definiëren. 

 

Contact Me

Twijfel jij al wat langer over hoe je brand van je bedrijf, stichting of organisatie ervoor staat en sta je op het punt om dat te veranderen? 

 

Bel me gerust en maak een afspraak met me: 06 24577572. Of boek zelf meteen afspraak: