Spiraal Architectuur

Landingspagina

Bespoedig je succes op het web met een professionele landingspagina.

Jij wil:

Een landingspagina die je helpt om verkeer naar je website te trekken. Omdat je een geweldige dienst en of een fantastisch product onder de aandacht wil brengen. Want je ziet het al voor je, dit product of dienst wordt een succes. 

Wij bieden:

Een goed werkende landingspagina vergt kennis over digitale marketing, sociale psychologie, webdesign zoals het kort en bondig en krachtig kunnen formuleren van de juiste boodschap die leidt tot conversie. 

 

En laat Schmuki daarin exact de partner zijn die al deze disciplines uitstekend beheerst en met plezier en vooral met veel enthousiasme deze klus voor je kan klaren. 

Nog geen ideeën?

Wij zijn goed in bedenken en schrijven en ontwerpen. 

Vragen over techniek?

Wij kunnen de landingspagina laten functioneren en beheren.

Werken in café

Interessante blogartikelen over landingspagina's

Maya EXTRA smal_mini.jpg

Wil je meer weten over hoe we dat aanpakken en of hoe we je kunnen helpen? Bel of app Maya: 06 24577572. 

FAQ - Alvast wat antwoorden over landingspagina

Ik heb al een website, heb ik dan ook nog een landingspagina nodig? 

Een landingspagina hoeft niet met je website te maken hebben. Een landingspagina zet je in om een product of een dienst te promoten. Je kan hier denken aan: het inschrijven voor een webinar. Het aanprijzen van een nieuw product. Het aankondigen van een workshop etc... 

Wanneer is het zinvol om een landingspagina te maken?

Zodra je een product of dienst hebt die je extra onder aandacht wil brengen. Maar soms kan een landingspagina ook als Lead Magnet fungeren. 

Kan ik zelf ook een landingspagina maken? 

Natuurlijk kan dat! Je hebt een heleboel platforms, vaak geïntegreerd in Website Builders waar je qua lay-out aantrekkelijke landingspagina kan maken. ConvertKit, LeadPages, Wordpress, Wix en meer. 

Wanneer jullie hulp inschakelen? 

Zodra je vastloopt op de teksten. Want juist bij een landingspagina komen er een aantal web disciplines bij elkaar. Deze moeten nauwkeurig op elkaar aansluiten voor een optimaal resultaat. 

Wat kost het om een landingspagina te maken? 

De kosten voor het maken van een landingspagina zijn afhankelijk van wie en hoeveel mensen je ermee wil bereiken. Neem gerust contact met ons op om over de details en we komen dan snel met een offerte. 

Verken ook onze andere diensten

Inhoud van Website realiseren 

Hoe maak ik mijn website aantrekkelijk en kan ik de inhoud interessant maken voor mijn doelgroep? Voor Schmuki is dat gesneden koek. We kunnen het voor je maken of je hierin begeleiden om het zelf te leren. 

Contentplan & Strategie

Welk platform kan je gebruiken en hoe werken ze?  Met welk Social Media kanaal past bij jou? Wij helpen je met het opzetten van je content strategie en de platforms die mooi aan je behoefte aansluiten. 

Een blog beginnen

Jij wil starten met een blog. Welk platform kan je daarvoor het beste kiezen? En hoe schrijf en maak je nou een relevant en interessant artikel? We bieden je een reeks van mogelijkheden om dit te leren.