top of page
Spiraal Architectuur

Landingspagina

Bespoedig je succes op het web met een professionele landingspagina.

Jij wil:

Een landingspagina die je helpt om verkeer naar je website te trekken. Omdat je een geweldige dienst en of een fantastisch product onder de aandacht wil brengen. Want je ziet het al voor je, dit product of dienst wordt een succes. 

Wij bieden:

Een goed werkende landingspagina vergt kennis over digitale marketing, sociale psychologie, webdesign zoals het kort en bondig en krachtig kunnen formuleren van de juiste boodschap die leidt tot conversie. 

 

En laat Schmuki daarin exact de partner zijn die al deze disciplines uitstekend beheerst en met plezier en vooral met veel enthousiasme deze klus voor je kan klaren. 

Nog geen ideeën?

Wij zijn goed in bedenken en schrijven en ontwerpen. 

Vragen over techniek?

Wij kunnen de landingspagina laten functioneren en beheren.

Werken in café
Maya EXTRA smal_mini.jpg

Wil je meer weten over hoe we dat aanpakken en of hoe we je kunnen helpen? Bel of app Maya: 06 24577572. 

Verken ook onze andere diensten

Een website realiseren 

Hoe maak ik mijn website aantrekkelijk en kan ik de inhoud interessant maken voor mijn doelgroep? Voor Schmuki is dat gesneden koek. We kunnen het voor je maken of je hierin begeleiden om het zelf te leren. 

Contentplan & Strategie

Welk platform kan je gebruiken en hoe werken ze?  Met welk Social Media kanaal past bij jou? Wij helpen je met het opzetten van je content strategie en de platforms die mooi aan je behoefte aansluiten. 

bottom of page