Maak digitaal tastbaar

ONZE MISSIE

Je bent nooit te oud om iets nieuws te ontdekken.

Ontdek wat digitaal voor je kan beteken en ervaar het gemak wat het je uiteindelijk in je dagelijkse leven kan opleveren.

 

Naast tijd kan er zomaar een idee ontstaan voor een nieuwe manier van werken.

 

Bijvoorbeeld een passief inkomen realiseren of een heel actieve manier om aan nieuwe klanten te komen. Ontdek het en wij helpen je om het tastbaar te maken.

Naast 1 op 1 advies en raad, zetten we onze kennis ook om naar een online cursus of workshop. Bekijk het aanbod op The digital mentor

Ik schep, schik en publiceer content voor het web. 

Profiel Rob Hoeijmakers

F313CC7D-71EF-495C-9ADC-C22349F23738_1_201_a.heic

Sta je op het punt om aan de slag te gaan met een e-book, website, online cursus en kan je hierin begeleiding gebruiken? Neem dan sowieso contact op met Maya. 

 

Want naast slimme raad en tips, denkt Maya mee in beelden. Ze maakt datgene wat je in je hoofd hebt visueel en met verfijnder hand digitaal tastbaar.

Profiel en portfolio Maya Schmuki

Maya Branding Lifestyle Shoot 2021 Social Media-13.jpg

Onze reis

vanaf 1995

Rob en Maya vormen Schmuki en houden zich al vanaf 1995 als nieuwsgierige aagjes met het web bezig. Van webmaster, netwerken en online marktonderzoek, webdesign, product owner, Agile werkmethodes, UX (User experience), Human computer interaction, Front-end, back-end, talloze programmeertalen, content management tot copywriting.

Dit hebben ze zelfstandig en in dienstverband uitgevoerd voor: Ziggo, Liberty, BNR, hogeschool InHolland, Maurice de Hond, Sanoma, The Floor, Codares, Elsevier en meer... 

Tegenwoordig

De functies van beiden, zowel Rob en Maya, is op digitaal gebied veelzijdig. Net als hun expertise en kennis en vormen ze samen een digitaal krachtenveld. 

Schakel je Schmuki in, dan weet je zeker dat je digitale wens tastbaar wordt.