Image by Adrien Olichon

 Dit zijn wij 

In de eenvoud ligt de grootste kracht. 

Full service web-content agency

Wij hechten waarde aan een kwalitatieve input op het web. 

In de eenvoud ligt de kracht. Niet alleen heerlijk om te zien, te lezen of naar te luisteren maar het schept duidelijkheid. Voor jou, je doelgroep en voor de algoritmes. Hoe zuiverder het web van content wordt gesponnen, hoe exacter de output. Dit heb je zelf in de hand en wij helpen je met enthousiasme en vakkundigheid om dit doel te bereiken. 

Klein maar superfijn om mee te werken

Ook onze agency is heerlijk klein en bestaat uit Rob en Maya. Twee tegenpolen die zich inhoudelijk uitstekend aanvullen en versterken.

 

Wij begrijpen de kunst van het scheppen, om origineel en creatief te zijn op het web. Aan de andere kant beschikken we over de hard skills en beheersen we de technische kant van het web. 

Wij zijn er voor jou:

Iedereen die zich wil oriënteren en om serieus aan de slag te gaan om waardevolle web content te creëren is welkom. 

Maya EXTRA smal_mini.jpg

Wil je meer weten over hoe we dat aanpakken en of hoe we je kunnen helpen? Bel of app Maya: 06 24577572. 

Kleuren op tablet

Interessante blogartikelen over wat Rob en Maya bezig houdt

Maya Schmuki

Front-End zaken

Content Creator, UX en copywriter, Webdesigner,

Art Director, Docent en Business coach.

Te bereiken op: 

maya@schmuki.nl

06 24577572

Maya Branding Lifestyle Shoot 2021 Social Media-3.jpg

Rob Hoeijmakers

Marketing Technologist

Content en essay writer, Web producer, SEO specialist, UX expert en Mentor.

 

Lees meer over Rob.

Te bereiken op: 

rob@schmuki.nl

F313CC7D-71EF-495C-9ADC-C22349F23738_1_201_a.heic

Ik wil aan de slag met het maken van mooie content.

Het web heeft als sinds 1995 professioneel onze interesse. Ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld NFT of  Web3, of de sociale kracht van Web2 zijn zaken waar Rob en Maya zich dagelijks mee bezighouden. Deze kennis zetten ze volop voor je in bij Schmuki en helpen je als Full Service Web Content Agency om waardevolle content te ontwerpen en te realiseren. 

Ik ben benieuwd wat jullie voor mij kunnen betekenen.

FAQ - Alvast wat antwoorden voor Rob en Maya

Ik ben niet zo technisch en ben ook bang dat ik het niet zal begrijpen. 

Een heleboel toepassingen op het web zijn door de jaren heen steeds gebruiksvriendelijk geworden. Eenvoudig in gebruik. Kortom je hoeft vaak over geen enkele technische vaardigheid te beschikken. En wordt het wel even wat technisch dan begeleiden wij je stap voor stap doorheen. 

Ik wil eerst vrijblijvend contact en dat het liefst per e-mail, kan dat? 

Zeker! Je krijgt bij het invullen van het contactformulier de keuze. Telefonisch contact of liever schriftelijk. 

Ik werk bij een bedrijf en ben verantwoordelijk voor de content. Is het mogelijk om bij jullie een cursus te volgen. 

Zeker! Wij geven regelmatig een training bij bedrijven of een gastcollege bij scholen. Kortom, stuur ons een e-mail met je vraag waarin je wat ondersteuning bij kan gebruiken en wij nemen spoedig met je contact op om de mogelijkheden met je te bespreken. 

Wanneer jullie hulp inschakelen? 

Wanneer je op het punt staat om content te gaan maken. Dat kunnen teksten zijn voor je website of dat je aan de slag wil met NFT. Ons content spectrum waar we je mee kunnen helpen is groot. Duizelt het nu? Wij zijn super eenvoudig te benaderen per mail en telefoon. Stel je vraag en dat zonder dat je bang hoeft te zijn dat je meteen voor hoeft te betalen. 

Ik zie dat jullie ook The Digital Mentor aanbieden, wat is dat? 

Deze online leeromgeving bieden we aan iedereen aan die graag meer wil leren over het web. Hier kan je niet alleen veel leren over content ontwikkeling maar kan je met de cursussen ook aan de slag om je online publiek te vergroten. Kijk met regelmaat naar nieuwe producten die we hierop plaatsen. Het goede nieuws is, het is voor jou allemaal GRATIS. 

 

Wat is de reden dat jullie alle content op The digital Mentor gratis weggeven? 

Leren vinden wij iets wat je vanuit jezelf doet. En deze persoonlijk drijfveer willen wij volop belonen. Rob en Maya leren al jaren over het web en het wordt dus ook eens tijd om al deze kennis te bundelen. Maak er volop gebruik van en vertel ook andere over deze gratis leeromgeving. 

Verken ook onze andere diensten

Inhoud van Website realiseren 

Hoe maak ik mijn website aantrekkelijk en kan ik de inhoud interessant maken voor mijn doelgroep? Voor Schmuki is dat gesneden koek. We kunnen het voor je maken of je hierin begeleiden om het zelf te leren. 

Landingspagina's maken

Sta je op de punt van een product lancering en heb je een stevige aankondiging nodig? 

Marketing teksten schrijven doen we al jaren en zijn hierin steengoed in.

Contentplan & Strategie

Welk platform kan je gebruiken en hoe werken ze?  Met welk Social Media kanaal past bij jou? Wij helpen je met het opzetten van je content strategie en de platforms die mooi aan je behoefte aansluiten. 

Een blog beginnen

Jij wil starten met een blog. Welk platform kan je daarvoor het beste kiezen? En hoe schrijf en maak je nou een relevant en interessant artikel? We bieden je een reeks van mogelijkheden om dit te leren. 

The Digital Mentor

Leer hoe je het web optimaal kan gebruiken in onze online leeromgeving. Leer het in je eigen tijd. Schmuki stelt alle content op The Digital Mentor, jou gratis ter beschikking.