Selecteer een pagina

Welkom bij het programma: Website en Online Marketing in één

Leer de kunst van converterende websites maken

Hét Trainingsprogramma voor het maken van een verleidelijke Website die inspireert en converteert

Wil je een website die jouw investering in geld en tijd ruimschoots terugverdient en jouw klantenbestand vergroot, terwijl het ook je netwerk versterkt? Dit is dé kans om samen met mij, een ervaren webdesigner, een geweldige website te realiseren waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Met mijn persoonlijke begeleiding en expertise, zul je stap voor stap naar een indrukwekkende website worden geleid. Ik zal je helpen om jouw visie tot leven te brengen en een website te creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Je hoeft het niet alleen te doen; ik sta klaar om jou te ondersteunen en te adviseren gedurende het hele proces.

Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw website niet alleen indruk maakt, maar ook resultaat oplevert. Grijp deze kans en laat mij je helpen om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. 

Een trainingsprogramma voor een converterende website

Trainingsprogramma overzicht

Naast de persoonlijke begeleiding ontvang je ook toegang tot een online omgeving boordevol waardevol studiemateriaal. Hier kun je op je eigen tempo leren en enorme vooruitgang boeken. Je hebt alle tools tot je beschikking om jouw website tot in de kleinste details te perfectioneren.

Een website die klanten oplevert

  • Definieer jouw doelgroep 
  • Weet wat je doelgroep nodig heeft
  • Verfijn je doel- en aanbodstrategie

Creëer jouw web-teksten met ChatGPT

  • Ontwikkel boeiende content die blijft hangen
  • Meesterlijke copywriting die converteert
  • De kracht van storytelling voor jouw merk

VANG de aandacht van jouw publiek!

  • Leer een tof design, lay-out en stijl definiëren
  • Interaction design – breng logica aan
  • Beeld dat je missie of boodschap versterkt
  • Beelden die de essentie raken
  • User flow creëren – het warme-bad-gevoel

  Realiseer en optimaliseer je website

   • Ontdek verschillende website builders
   • Leer stap voor stap je website maken
   • Maak je website gebruiksvriendelijk
   • Verhoog conversiepercentage

  Marketing – Vergroot je online bereik

   • Bezoekers koesteren en bereik vergroten
   • Marketinginstrumenten die je bereik vergroten
   • Automatisering in gang zetten
   • Converterende landingspagina’s, opt-in pages
   • Geautomatiseerde e-mailsequencties
   • Netwerk- en partnerschapstrategie

  SEO: maak je website vindbaar

   • Statistieken lezen en interpreteren.
   • SEO nog betere resultaten, met deze tips
  Het optimaliseren van online marketing

  BONUS

   

  Advertenties creëert en optimaliseert!

   • Advertenties schrijven die werken
   • Google Ads opzetten
   • Pixel en api, wat doen ze en hoe gebruik je ze.

  Succes bereiken door te testen

  • Leren statistieken lezen en interpreteren voor een nog betere afstemming en hogere conversie

  Het aantal sessies die ik je aanbied zijn: 10 sessies en telkens op jouw behoefte afgestemd. Sommige onderdelen zijn een sessie van 1 uur, sommige sessie van 2,5 uur en zelfs een sessie van 3 uur. In het totaal krijg je 20 uur 1-op-1 tijd met mij. De exacte planning en overzicht ontvang je zodra we samen aan de slag gaan.

  Ontdek wat het trainingsprogramma te bieden heeft:

  Investeer in online omzetgroei

  Investeer in omzetgroei

  Als zelfstandig ondernemer, gepassioneerd in wat je doet, sta je in een opwindende tijd voor ondernemerschap. We hebben nog nooit zoveel tools en mogelijkheden gehad om zelfstandig aan de slag te gaan met onze marketing en om onze doelgroep op een authentieke en aantrekkelijke manier met ons in contact te brengen. Als individu kun je met de kracht van online mogelijkheden een bloeiend bedrijf opbouwen en ongekend succes behalen.

  Streef je naar deze vorm van ondernemerschap en ben je vastbesloten om serieus aan de slag te gaan met online marketing? Dan is ons programma de perfecte keuze voor jou. Misschien ben je nieuwsgierig maar twijfel je nog. Laten we vrijblijvend kennismaken en bespreken hoe dit programma specifiek voor jou van waarde kan zijn.

  Ons programma biedt niet alleen kennis, maar ook concrete stappen en begeleiding om je marketing- en verkoopproces te optimaliseren. We helpen je om jouw unieke boodschap effectief over te brengen naar jouw doelgroep en om geweldige resultaten te behalen. Jouw succes is onze missie.

  Klaar voor de volgende stap? Laten we samen de weg naar online succes verkennen.

   

  Het doel is een eigen website die voor je werkt

  De voordelen op een rij:

  20 uur begeleiding door webdesigner-expert, gediplomeerde coach en trainer. De hulp die je ontvangt is maatwerk en toegespitst op jouw wensen en jouw doelgroep.

  Een afgeronde website aan het einde van de training: Je verlaat de training met een krachtige en volledig functionerende website die klaar is om jouw doelen te realiseren.

  Website-teksten die werken: Je leer de kunst van het schrijven van converterende webteksten met behulp van ChatGPT. Ontketen de kracht van woorden om bezoekers te betoveren en tot actie aan te zetten.

  Toegang tot een schatkamer van kennis: Een online omgeving vol waardevol materiaal, instructievideo’s en werkbladen, allemaal ontworpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

  Gestroomlijnde en logische opbouw: De gestructureerde benadering maakt het leren van website- en online marketingvaardigheden een soepele en boeiende reis.

  Jij bepaalt het tempo: Ongeacht hoe snel of geleidelijk jij je online succes wilt bereiken.

  Klaar voor een converterende website? Sluit je aan bij het trainingsprogramma: website en online marketing in één.

   

  Denk groots, begin klein en maak een vliegende start met onze introductiemeeting!

   

  Ben je klaar om jouw website te transformeren en meer klanten te bereiken? Onze introductiemeeting is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe dit trainingsprogramma jouw online succes kan realiseren.

  Wat je kunt verwachten tijdens de introductiemeeting:

   1. Ontdek hoe je jouw online bereik vergroot en jouw website omzet in een converterende machine.
   2. Krijg inzicht welke Website Builders als Squarespace, Wix of WordPress, jij je website kan maken.
   3. Ontmoeting met de website expert waar je op vragen ook direct een antwoord krijgt.

  Waarom deelnemen aan de introductiemeeting?

   • Ontdek de waarde en de kans van dit trainingsprogramma.
   • Gratis en vrijblijvend – je verplicht je tot niets, behalve een uur van jouw eigen tijd.
   • De eerste stap naar jouw online succes begint hier!

  Klaar om te beginnen? Reserveer nu jouw plek voor de introductiemeeting door op de knop hieronder te klikken. Laten we samen de reis naar jouw online succes starten. Tot binnenkort!

  Heb je genoeg van websites die niet werken zoals je wilt?

  Het is tijd om die frustratie achter je te laten. Ik ben hier om je te helpen met al mijn kennis en expertise op het gebied van webdesign. Samen zullen we jouw website naar een nieuw niveau tillen.

  Dit programma is dé oplossing die je nodig hebt om eindelijk een website te creëren die werkt. Want ik heb de geheime formule ontdekt voor het creëren van websites die werken en ik sta klaar om dit met jou te delen. Met mijn begeleiding, tools en ondersteuning zul je niet alleen in staat zijn om een geweldige website te bouwen, maar ook de vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig te groeien, zowel persoonlijk als met jouw bedrijf. Samen gaan we jouw online succes realiseren met mijn bewezen formule.

  Stel je eens voor hoe het zal voelen om een website te hebben die jouw doelen overtreft. Een website die jouw boodschap krachtig overbrengt en resultaten oplevert. Met dit programma ben jij degene die de controle neemt en jouw online aanwezigheid transformeert.

  Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap richting jouw succesvolle website!

  Contact met online trainer Maya Schmuki

  FAQ

  Wat is inbegrepen in het trainingsprogramma?

  Het trainingsprogramma omvat niet alleen 10 live sessies (20 uur) waarin ik je de kneepjes en geheimen leer om een professionele website te maken, maar je gaat ook meteen aan de slag met het bouwen van je eigen website. Daarnaast krijg je vanaf het begin toegang tot de online leeromgeving, waar je waardevol studiemateriaal vindt dat je ondersteunt tijdens het leerproces.

  Ik sta ook klaar om je te helpen bij eventuele vragen, uitdagingen of obstakels die je tegenkomt. Met feedback, advies en zelfs praktische ondersteuning zorg ik ervoor dat je stap voor stap leert hoe je een succesvolle website kunt creëren. Dit betekent dat je niet alleen kennis en vaardigheden opdoet, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat en resultaten behaalt tijdens de training.

  Wat kan ik verwachten van de persoonlijke begeleiding?

  De persoonlijke begeleiding omvat 10 sessies, aangepast aan jouw behoeften. Elke sessie kan variëren in duur, van 1 uur tot 2,5 uur of zelfs 3 uur. In totaal krijg je 20 uur 1-op-1 tijd met de trainer. De exacte planning en overzicht ontvang je zodra je begint met het programma.

  Het doorlopen van dit programma, de frequentie van de sessies dat kan jezelf bepalen. Je kan zelf bepalen om meerdere sessies op een dag in te plannen.

  Wat zijn enkele van de onderwerpen die behandeld worden in het trainingsprogramma?

  Het trainingsprogramma behandelt onderwerpen zoals het versterken van je online aanwezigheid, het ontwerpen van een verleidelijke website-ervaring, het verfijnen van je doelgroepstrategie, het ontwikkelen van boeiende content, meesterlijke copywriting, storytelling voor je merk en het aantrekken van de aandacht van je publiek. Het omvat ook aspecten zoals interaction design, beeldgebruik, user flow, websitebouw, gebruiksvriendelijkheid, conversie-optimalisatie, online marketingstrategieën, automatisering, en meer.

  Wat houdt de bonus over advertenties in?

  De bonussectie behandelt het creëren en optimaliseren van succesvolle advertenties. Je leert onder andere hoe je effectieve advertenties schrijft, Google Ads opzet, het gebruik van pixels en API’s, en het belang van testen voor betere afstemming en hogere conversies.

  Wie kan deelnemen aan het trainingsprogramma?

  Het programma is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om aan de slag te gaan en een website te leren ontwikkelen die optimaal ingezet kan worden als een effectief marketinginstrument. Of je nu een portfolio, bedrijfswebsite, online winkel of blog wilt creëren, het programma is geschikt voor solo-ondernemers, kleine ondernemers, freelancers en anderen die hun online aanwezigheid willen versterken.

  Hoe lang duurt het trainingsprogramma?

  De duur van het Schmuki-programma is flexibel en afhankelijk van de snelheid waarmee je zelf aan de slag gaat. Je hebt de vrijheid om meerdere sessies per dag in te plannen, waardoor je binnen een maand je website kunt voltooien. Echter, het is ook begrijpelijk als je meer tijd nodig hebt. Je hebt onbeperkte toegang tot de online leeromgeving, zodat je op je eigen tempo kunt leren. De 1-op-1 sessies met mij als jouw trainer kunnen binnen een halfjaar gepland en afgerond worden, waardoor je voldoende tijd hebt om alle aspecten van het programma te benutten.

  Wat is de investering voor deelname aan het trainingsprogramma?

  De investering voor deelname aan het programma bestaat uit twee waardevolle aspecten in één. Allereerst investeer je je eigen tijd, aangezien het programma een toewijding van jouw kant vereist om te leren en je website te ontwikkelen. Tijdens de training bouw je stap voor stap je eigen website, wat een praktische en waardevolle ervaring is.

  Daarnaast is er een financiële investering van €2500,- exclusief btw. Het is belangrijk op te merken dat er mogelijk extra kosten kunnen zijn, zoals de kosten voor een Website Builder zoals Squarespace of Wix, en softwarekosten voor bijvoorbeeld het automatiseren van e-mailsequenties. Ik begrijp echter dat kosten een factor kunnen zijn en ik bied mogelijkheden aan om je kosten zo laag mogelijk te houden, bijvoorbeeld door alternatieve tools en resources te delen.

  Hoe kan ik mij aanmelden voor het trainingsprogramma?

  Het aanmelden voor het Schmuki-programma is eenvoudig. Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

  Echter, voordat we van start gaan, is er een introductiegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Het geeft ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te bespreken of het programma geschikt is voor jouw behoeften. Mocht je tijdens het gesprek merken dat het programma bij je past, dan kunnen we direct van start gaan.

  Wat gebeurt er nadat ik het aanvraagformulier heb ingevuld?

  Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestiging en een mail van mij waar je in mijn agenda een afspraak kan inplannen voor ons introductiegesprek.

  Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, jouw doelen en behoeften bespreken, en kijken of dit trainingsprogramma past bij je behoeftes. Dit introductiegesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Als beide partijen besluiten om verder te gaan, zullen we de benodigde stappen bespreken om van start te gaan met het programma.

  downloads

  Cursisten

  Tevreden klanten