Content is inhoud en kent vele vormen. Het proces is goed te vergelijken met een tuin en het tuinieren. Het vraagt om een plan, veel werk, wat geduld, kennis en liefde voor het onderwerp. Content gedraagt zich organisch als het groeit en vraagt dus om bewerkingen naast de directe verandering. Het hangt samen als een web. Maar door al het werk en inzet krijg je groei voor je project of bedrijf. 

Rob Hoeijmakers - Web content producer

Content creatie

Ik schrijf en fotografeer graag voor het web. Op eigen Websites en op sociale media. Deze vaardigheden zet ik ook ik voor anderen. Om zichzelf of bedrijf te presenteren of om een product of evenement te vermarkten en te verkopen. 

IMG_6898.jpeg
Lees meer

Content publicatie

Ik puzzel graag met web content en maak complexiteit eenvoudig. Het plaatsen, verbeteren en beheren van content (in het klein maar liever in het groot) is mijn vak. 

IMG_9782.jpeg
Lees meer

Content organisatie

Op het web aanwezig zijn houdt vaak in dat je moet verhuizen. Van ene site naar andere, van kleiner naar groter en dit soort digitale verhuizingen op het web zijn een specialiteit van mij. Alleen of met een team. 

04FC13DD-9F47-42BF-8193-769498708473.jpeg
Lees meer

Huur me in

Vraagt jouw web project een ervaren producer voor het scheppen, schikken en publiceren van content dan kan ik een heel ervaren en drijvende kracht zijn. Ik help je graag op weg met advies of met inhoudelijke content productie.

rob hoeijmakers - schmuki.jpg
Lees meer

Skills & Tools

Web Content Management

Adobe Experience Manager, Wix, Squarespace, Wordpress, Leadpage, Ghost

Collaboration & Planning

Jira, Wiki, Basecamp, Trello, Microsoft Project

UX & Design

Canva, Photoshop, InVision, Affinity

Marketing

ConvertKit, Hubspot.

SEO, Content Marketing, Storywriting.

Coding

Python, PHP, JavaScript, Solidity, Github.

 

Scrum, Agile

Analytics en tracking

Google Analytics, Adobe Analytics, Tealium, Google Tag Manager, Plausible

Blog

Mijn vak is web content produceren en ik schrijf over de vele aspecten van dit werk op deze website en in het Engels op hoeijmakers.net.