Image by Adrien Olichon

Claim jouw stukje van het web

Negatieve bladeren

Creëer jouw eigen professionele website

Want hoe mooi zou het zijn wanneer je website jouw publiek bereikt. De website je helpt om je naamsbekendheid te verstevigen en helpt om een fijne klantenkring op te bouwen?

Ook jij kan zo een website ontwikkelen waarover andere zeggen, WOW – wat mooi, helder, duidelijk en super aantrekkelijk. 

Wat je misschien nu tegenhoudt, is de gedachte dat je niet zo technisch bent, of dat het je moeite kost om over jezelf te schrijven? Maar zoals Laozi zegt: elke lange reis begint met de eerste stap.

Ofwel, je bent in goede handen en we maken het je zeer eenvoudig want wij hebben de stappen hoe jij tot een super professionele website komt vastgelegd in het 7 stappen framework. 

Laten we samen het
web-landschap verkennen. 

Schmuki helpt je om een website op te zetten met behulp van een Website Builder. 

Maar voor het zover is werken we eerst aan een stevig online fundament. In deze fase maken we de kern van je business volkomen helder. 

Doordacht en doortastend werken aan een sympathieke strategie, brand, Tone of Voice, bouw, storytelling, marketing, verkoop toe tot expansie. Kortom, je maakt kennis met de complete stappen die nodig zijn om een professionele website te maken. 

Je kan ervoor kiezen om te leren je website zelf te maken met onze begeleiding. Of ervoor kiezen om je website door ons te laten maken. 

Weet je het nu nog niet?

Ons eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en bovendien ontvang je meteen al inzicht over hoe je het slim kan aanpakken. 

Deze eerste afspraak heb je zo gemaakt.

Vul het formulier in of bel ons gerust op om direct een afspraak in te plannen.