top of page
Spiraal Architectuur

Workshop Website Bouwen

Voor de creatieve zelfstandige die vooruit wil.

Uw organisatie wil:

Aan leden een betaalbare, concrete en eenvoudige manier aanbieden hoe ze met hun eigen website aan de slag kunnen gaan. 

Wij bieden:

Een workshop website maken voor uw leden. In 3 uur leren ze stap voor stap de functionaliteiten van Squarespace en leren ze de stappen die ze nodig hebben om tot een professionele website te komen. 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die een website wil voor zijn praktijk, bedrijf, stichting of voor een hobby en streeft naar een professionele website met uitstraling. Het maakt niet uit of je net bent begonnen, of weer een frisse blik op je bestaande website wilt.

Praktische informatie

Het is een live workshop waarin de deelnemers binnen 3 uur leren werken met de website builder Squarespace. 

Leerdoel: de deelnemer kan na de workshop zelfstandig met de website builder Squarespace zijn eigen professionele website maken.

Kosten per deelnemer: €35,-

Plaats voor maximaal 20 deelnemers. 

En dit ontvangen deelnemers als extra:

 

  • Syllabus. Een uitgebreid e-book dat laat zien wat er nodig is voor de bouw van een goede website

  • Lesboek - met daarin de oefeningen van de workshop om nog eens in alle rust na te lezen en uit te voeren.

  • Video van de workshop - om later de stappen nog een keer te doorlopen. 

Hoe werkt het voor organisaties?

​Wij vragen aan de organisatie om actief promotie te maken voor de workshop website maken, in de vorm van een mail naar alle leden, of een pagina op hun bestaande website of een oproep binnen een gesloten netwerk. Zie het voorbeeld van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, een klant waar we succesvol in deze samenwerken.

Website Bouwen, De Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Wat levert het op?

Ik (Maya) ben zelf lid van allerlei organisatie en ik voel me dan ook altijd net iets beter gehoord wanneer ik af en toe ook iets aangeboden krijg dat mijn zaak vooruit helpt. Kortom, een actieve betrokkenheid van leden, zonder verplichting, maar wel de kans om als deelnemer te groeien voelt als extra betrokkenheid. 

 

Daarnaast is onze prijsstelling scherp en laten we het uw organisatie zelf over om een mogelijk andere prijs aan de leden te vragen.

Hoe verder?

Sommige organisatie kiezen ervoor om deze workshop 2 keer per jaar aan hun leden aan te bieden. Sommige hebben een groter ledenbestand en aan hun geven we 4 keer per jaar deze workshop. De mogelijkheden die bij uw organisatie past kunnen we binnenkort nader bespreken. 

 

Bent u geïnteresseerd dan horen wij graag van u en dat kan 

per mail info@schmuki.nl of telefoon: 06 24577572.

Vergaderen op afstand

Voorproefje van workshop Website Bouwen

Voorproefje Syllabus

Een voorproefje van de uit 44 pagina's bestaande syllabus. Een concrete gids voor het beginnen van een website met korte opdrachten. 

Voorproefje Lesboek

Een voorproefje van het lesboek waarin de belangrijkste negen stappen voor het maken van een website uitgelegd worden. Met oefeningen. Lesboek bestaat uit 67 pagina's.

bottom of page