Selecteer een pagina

Aanbod & verdieping

Wil je jouw online vaardigheden verbeteren, onafhankelijker worden, en je zelfvertrouwen een boost geven?

workshop} prompt engineering chatGPT

Ontdek hoe ChatGPT, jouw nieuwe krachtige assistent, je kan helpen om moeiteloos je online bereikbaarheid te vergroten. Leer goede instructies (prompts) schrijven die je helpen om je websiteteksten, social media strategieën en meer te optimaliseren.

training} website maken in 2 dagen

Droom je ervan je eigen website te creëren maar weet je niet waar te beginnen? Onze tweedaagse workshop leert je alles wat je moet weten om met een Website Builder aan de slag te gaan. Transformeer je visie in realiteit en leer hoe je een professionele website ontwerpt en beheert die jouw unieke stijl weerspiegelt.

focus} coaching en consult

Een effectieve website bouwen vraagt om strategische scherpte en een duidelijke focus. Met mijn coaching en consultancy bied ik de inzichten en ondersteuning die jij nodig hebt om helderheid te krijgen over jouw doelen en om jouw online strategieën met vertrouwen te implementeren. Zet vandaag nog de stap naar een sterker online aanwezigheid. 

Stappen zetten? JA zeker!

 

Neem dan zeker contact op en vermeld dan ook meteen op welk termijn je hiermee aan de slag wilt. Leuk om van je te horen. 

Onze eerste kennismaking duurt 20 minuten en is via ZOOM en geheel vrijblijvend.